90 Bin TL ye Alınabilecek En İyi Arabalar 2023

İkinci el araba fiyatlarındaki artıştan sonra, herkes kendi bütçesine uygun bir araç aramaya başlamıştır. 90 bin TL ye alınacak arabalar sizler için araştırılıp derlenmiştir.

90 Bin TL ye Alınabilecek En İyi Arabalar 2023

 İkinci el araba piyasasında artışlar hala devam etmektedir. İkinci el araç almadan önce, almak istediğiniz aracın piyasasını iyice araştırmalısınız. Çünkü artışları fırsat bilen çıkarcılar, arabalarına ederinden fazla para istemektedir. İkinci el araç almadan önce dikkat etmemiz ve bilmemiz gereken önemli hususlar bulunmaktadır. Öncelikle almak istediğiniz aracı iyice araştırmalısınız. Çünkü aklınızda bir marka model var diyelim, siz onu almaya odaklandığınız için diğer güzellikleri göremeyeceksiniz. Almak istediğim araç bu ama aynı fiyata alabileceğim daha güzel araç varmıdır ? mantığını benimsemelisiniz. Araba alırken piyasada tutulan model olup olmadığınıda iyice araştırmalısınız. Acil para ihtiyacınız olduğu zaman arabayı satabilmelisiniz. Bütçenin eğer 90 bin civarı ise; 90 bin TL' ye alınabilecek en iyi arabalar 2023 bütün detaylarıyla haberimizin devamındadır.


90 Bin TL' ye Alınabilecek En İyi Arabalar 2023

İkinci el araba almadan önce, almak istediğiniz aracı bütün yönüyle araştırmalısınız. Mesela uzun yolda kullanacaksanız aracı, motoru biraz daha büyük olan araçları tercih etmelisiniz. Yada kırsal kesimde yaşıyorsanız yerden yüksek araç tercih etmelisiniz. Almak istediğiniz araç kafanızda oluştuysa şimdi sizlere, aracı almadan dikkat etmeniz gereken en önemli hususları anlatacağım. Öncelikle almak istediğiniz aracın daha önce ağır hasar kaydının olup olmadığı oldukça önemlidir. Ağır hasar kazalı araçlar bir daha asla eskisi gibi olamazlar. Sürekli sorun vererek sizi rezil edebilir. Daha sonra almak istediğiniz aracın kilometresini mutlaka kontrol ettiriniz. Çünkü bazı fırsatçılar taksi çıkması araçlarının kilometresini düşürerek satmaya çalışmaktadırlar. Kilometresi çok fazla olan aracın motoru çok yorulduğu için güzel bir performans beklemek olmaz. Ailesi büyük olanlar için sedan tipi geniş araçlar, ailesi çok geniş olmayan ve sedan araba sevmeyenler için hatback araba modellerini araştırdık hazırladık. 90 bin TL' ye alınabilecek en iyi arabalar 2023 bütün detaylarıyla haberimizin devamında anlatılmıştır. Krediyle yüksek model araç almayı düşünüyorsanız krediye uygun araçlar konumuza bakarak bilgi sahibi olabilirsiniz. 
 

Krediye Uygun İkinci El Arabalar Tıkla Öğren !
Fiat Serisi Araçlar:

Fiat Linea: Model Yıl Aralığı: 2011-2015

Açıklama: Piyasada oldukça tutulan ve bilinen bir modeldir. Bu araç oldukça konforlu ve rahat bir araçtır. Aracı ailesi geniş olanlar ve sedan araba severler tercih edebilirler. Araç şehir içi ve şehir dışı kullanım içinde oldukça idealdir. Bu model kolay kolay arıza vermez. Oldukça sağlam ve alıcısını üzmeyen bir araçtır. Aracın piyasada tutulan yakıt tipi dizel olanlarıdır. Aracın vites tipi manueldir. Aracın motor hacmi 1248 cc olup motor gücü ise 95 hp'dir.
Fiat Punto: Model Yıl Aralığı: 2010-2016

Açıklama: Aracın kasa tipi hatback olduğu için, geniş aileler için uygun değildir. Aracın görüntüsü genel olarak güzel ve duruşu güzel bir araçtır. Piyasada oldukça tutulan ve bilinen bir modeldir. Araç şehir içi ve şehir dışı kullanım için idealdir. Aracın sportif görüntüsü olduğu için gençler tarafından tercih edilmektedir. Aracın piyasada tutulan yakıt tipi benzin olanlarıdır. Aracın vites tipi manueldir. Aracın motor hacmi 1368 cc olup motor gücü ise 77 hp'dir.
Fiat Albea: Model Yıl Aralığı: 2008-2012
Açıklama: Aracın dış görünüşü oldukça güzeldir. Aracın kasa tipi sedan olduğu için rahat ve geniş bir araçtır. Araç şehir içi ve şehir dışı kullanım için oldukça idealdir. Geniş aileler içinde oldukça ideal bir araçtır. Araç piyasada tutulan bir araç olduğu için istediğiniz zaman satabilirsiniz. Aracın piyasada tutulan yakıt tipi benzin olanlarıdır. Aracın vites tipi manueldir. Aracın motor hacmi 1368 cc olup motor gücü ise 77 hp'dir.
Ford Serisi Araçlar:
Ford Fiesta: Model Yıl Aralığı: 2004-2011
Açıklama:
 
Aracın kasa tipi hatback olduğu için, çok geniş bir araç değildir. Ailesi geniş olanlar için pek tercih edilmemektedir. Araç şehir içi ve şehir dışı kullanım için oldukça idealdir. Aracın yol tutuşu ve gidişi oldukça güzeldir. Araç oldukça rahat ve konforlu bir araçtır. Aracın piyasada tutulan yakıt tipi dizel olanlarıdır. Aracın vites tipi manueldir. Aracın motor hacmi 1398 cc olup motor gücü ise 70 hp'dir.
Ford Focus: Model Yıl Aralığı: 2007-2011
Açıklama: Araç oldukça rahat ve konforlu bir araçtır. Aracın yol tutuşu ve gidişi oldukça iyidir. Araç sedan olduğu için oldukça geniş ve rahat bir araçtır. Aracın genel olarak görünümüde oldukça güzeldir. Araç şehir içi ve şehir dışı kullanımı için oldukça ideal bir araçtır. Aracın piyasada tutulan yakıt tipi dizel olanlarıdır. Aracın vites tipi manueldir. Aracın motor hacmi 1560 cc olup motor gücü ise 90 hp'dir.
Ford Mondea: Model Yıl Aralığı: 2004-2008
Açıklama: Araç oldukça bilinen ve tutulan bir araçtır. Aracın yol tutuşu ve gidişi oldukça başarılıdır. Aracın kasa tipi sedan olduğu için oldukça geniş ve rahat bir araçtır. Aracın motoru biraz büyük olduğu için yakıtı fazla yakmaktadır. Aracın piyasada tutulan yakıt tipi dizel olanlarıdır. Aracın vites tipi otomatiktir. Aracın motor hacmi 1997 cc olup motor gücü ise 130 hp'dir.
Hyundai Serisi Araçlar:
Hyundai Accent Era: Model Yıl Aralığı: 2008-2011

Açıklama: Araç piyasada oldukça bilinen ve tutulan bir araçtır. Aracın yol tutuşu ve gidişi oldukça iyidir. Araç şehir içi ve şehir dışı kullanım için oldukça idealdir. Ailesi geniş olanlar içinde ideal bir araçtır. Aracın piyasada tutulan yakıt tipi dizel olanlarıdır. Aracın vites tipi manueldir. Aracın motor hacmi 14933 cc olup motor gücü ise 110 hp'dir.
Hyundai i20: Model Yıl Aralığı: 2010-2014
Açıklama:
 Hatback araba severler için oldukça ideal bira araçtır. Aracın genel olarak görüntüsü oldukça iyidir. Aracın yol tutuşu ve gidişi gayet başarılıdır. Araç şehir içi ve şehir dışı kullanım için idealdir. Araç gayet konforlu ve rahat bir araçtır. Aracın piyasada tutulan yakıt tipi lpg ve benzin olanlarıdır. Aracın vites tipi manueldir. Aracın motor hacmi 1396 cc olup motor gücü 100 hp'dir.

Hyundai Accent Blue: Model Yıl Aralığı: 2009-2014

Açıklama: Aracın kasa tipi sedandır. Araç oldukça geniş ve konforlu bir araçtır. Aracın yolda gidişi ve yol tutuşu oldukça başarılıdır. Aracın genel olarak görünüşü oldukça iyidir. Araç şehir içi ve şehir dışı kulanım için idealdir. Aracın piyasada tutulan yakıt tipi dizel olanlarıdır. Aracın vites tipi manueldir. Aracın motor hacmi 1582 cc olup motor gücü ise 128 hp'dir.
Chevrolet Serisi Araçlar:

Chevrolet Cruze: Model Yıl Aralığı: 2007-2011

Açıklama:
Araç oldukça konforlu ve rahat bir araçtır. Aracın kasa tipi sedan olduğu için geniş bir araçtır. Geniş aileler için ideal bir seçenek olabilir. Aracın yol tutuşu ve gidişi oldukça başarılıdır. Araç piyasada oldukça tutulan ve bilinen bir araçtır. Şehir içi ve şehir dışı kullanım içinde ideal bir araçtır.Aracın piyasada tutulan yakıt tipi lpg ve benzin olanlarıdır. Aracın vites tipi manueldir. Aracın motor hacmi 1598 cc olup motor gücü ise 124 hp'dir.

Chevrolet Aveo: Model Yıl Aralığı: 2010-2014

Açıklama: Aracın genel olarak dış görünüşü oldukça güzeldir. Aracın kasa tipi sedan olduğu için oldukça geniş bir araçtır. Aracın yol tutuşu ve gidişi oldukça başarılıdır. Araç şehir içi ve şehir dışı kullanım için uygundur. Aracın piyasada tutulan yakıt tipi dizel olanlarıdır. Aracın vites tipi manueldir. Aracın motor hacmş 1248 cc olup motor gücü ise 75 hp'dir.

Chevrolet Spark: Model Yıl Aralığı: 2008-2013

Açıklama: Aracın kasa tipi jip tarzıdır. Oldukça geniş rahat ve konforlu bir araçtır. Aracın genel olarak dış görünüşü oldukça iyidir. Aracı ailesi geniş olanlar tercih edebilirler. Aracın yol tutuşu ve gidişi oldukça başarılıdır. Araç şehir içi ve şehir dışı kullanım için idealdir. Aracın piyasada tutulan yakıt tipi benzin olanlarıdır. Aracın vites tipi manueldir. Aracın motor hacmi 1206 cc olup motor gücü ise 82 hp'dir.

Yukarıda verilen 90 bin TL'ye alınabilecek en iyi arabalar siz değerli okurlarımız için güncel piyasalar üzerinden belirlenmiştir. Piyasada olacak değişiklikleri ehliyetaraba.com yönetimi olarak tespit etmemiz durumunda güncellemeler olacaktır.